Persoanele cu dizabilitati si asistentii personali ai acestora isi vor primi banii pe lunile august si septembrie

Persoanele cu dizabilitati si asistentii personali ai acestora isi vor primi banii pe lunile august si septembrie

Persoanele cu dizabilităţi şi asistenţii personali ai acestora îşi vor primi în luna octombrie indemnizaţiile şi salariile aferente lunii septembrie, precum şi restanţa de 70 de procente din luna august.
Guvernul a mărit pragul de susţinere financiară pentru aceste categorii sociale de la 75 la 90 la sută. Măsura se dovedeşte a fi extrem de utilă pentru administraţiile locale şi pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora. În pofida eforturilor, majoritatea administraţiilor locale nu reuşeau să suporte cele 25 de procente care le reveneau prin lege şi, în consecinţă, au existat multe dăţi când s-a întârziat cu plata indemnizaţiilor şi a salariilor acestor persoane.
La Giurgiu, prin Direcţia de Asistenţă Socială se plătesc 560 de indemnizaţii pentru persoanele cu dizabilităţi şi 150 de salarii pentru asistenţii personali ai acestora.
În luna octombrie, aceştia îşi vor primi banii pe card, şi nu prin casierii, cum se procedează când se fac verificări pentru evitarea cazurilor când se plătesc în continuare indemnizaţii pentru persoane care au decedat.

Ultima modificare: 08.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Reparatii carosabil si trotuare in mai multe zone din municipiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.